Win een preventieve hardloop screening!

Na het weggeven van de Polar M200 hebben we een nieuwe prijs voor jullie in petto. Je maakt kans op een preventieve hardloopscreening en korting op de aanschaf van schoenen!

Door middel van videobeelden wordt jouw (hard)loopstijl geanalyseerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut van Ortis Therapeuten. Je ontvangt direct een passend loopadvies en voorkomt op die manier blessures. Vervolgens kun je met jouw passende loopadvies terecht bij onze sponsor van de 10 km: Rene Vos Outdoor & Sports. Met 10% korting kun jij een bijpassende loopschoen aanschaffen.

Hoe maak je kans? We vinden het belangrijk dat iemand de prijs wint, die ook baat heeft bij deze preventieve screening. Vooral voor beginnende hardlopers is het belangrijk om een goede loopstijl te hebben en goede schoenen, zodat je blessures voorkomt en de komende tijd lekker lös kunt blijven lopen!

Laat via ons Facebook-bericht weten waarom jij kans wilt maken! Doe dit uiterlijk zondag 27 augustus. Wij maken daarna z.s.m. de winnaar bekend!