Studio 1980

Studio 1980 staat voor het 3e jaar aan de lat als sponsor van de Studio 1980 6 KM.
Maar wat is Studio 1980? Een grafische ontwerpstudio, die creativiteit toepast op alle mogelijke manieren: het creëren van een complete huisstijl, inclusief logo-ontwerp. Een bedrijfsbrochure, videoproducties en flyers: Studio 1980 denkt mee en maakt alles op maat. Ook de gehele huisstijl en alle grafische uitingen van Löp wah lös zijn ontworpen door Harm Dijkman van Studio 1980.

Waarom ben je sponsor geworden?
Ik heb een dubbele pet op, omdat ik ook in de organisatie zit. Dan weet je ook hoe belangrijk het is, dat er sponsoren zijn en dat alle ondersteuning welkom is.
Al mijn passies komen samen bij Löp wah lös: hardlopen, organiseren, mensen vermaken en mooie dingen maken. Voor mij een mooie manier om via de website, flyers en het maken van filmpjes te laten zien welke mogelijkheden ik te bieden heb via Studio1980.

Als ik zeg “Löp wah lös”, dan zeg jij…? Hopelijk weer veel mensen met een grote glimlach bij de finish!

Loop je zelf of anderen namens Studio 1980 mee? Nee, iedereen om mij heen is al actief: of in de organisatie zelf, of als vrijwilliger. Dus meedoen gaat niet lukken.
Wat wil je de deelnemers van Löp wah lös nog meegeven? Er zijn al genoeg loopjes waar je een PR kunt lopen, dus laat dat nu maar lekker zitten. Maak er vooral een gezellige en relaxte loop van! En voor alle Laornsen: veel plezier op de kermis!