Hoofdsponsoren stellen zich voor

Hoofdsponsor 10 km – René Vos Outdoor & Sports

Wij maken van jouw hardloopavontuur een succes! Voor velen van jullie zijn we wellicht wel bekend. Maar voor diegene die ons niet kennen stel ik ons graag nog even voor. Rene Vos Outdoor & Sports gevestigd in Gorssel, wij zijn al bijna 20 jaar de specialist op Outdoor- en wintersportgebied.

Vanaf het begin hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van voeten en schoenen, eerst op het gebied van wandelschoenen maar nu sinds 4 jaar ook op het gebied van hardlopen.

Voetcentrum met analysebaan
Vier jaar geleden hebben wij ons voetcentrum geopend met de nieuwste snufjes op het gebied van voet- en loopanalyse. Onze 4 sportpodologen en pasvormspecialisten helpen dagelijks vele mensen met voet- en hardloopproblemen weer het juiste pad op.

Herken jij een van onderstaande problemen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel een GRATIS afspraak met een van onze specialisten. Vergeet niet even te vermelden dat je deelnemer bent aan Löp wah lös 2016.

  • Kramp onder de bal van je voet, of een dubbelzittende sok onder de bal van de voet;
  • Pijnlijke achillespees;
  • Scheenbeenklachten of shin splint;
  • Kramp gevoel in je kuiten;

Graag tot ziens in onze winkel en veel plezier tijdens het mooiste hardloopevenement van Laren en omstreken, onthoud: ’t Löp wah lös!

HET VOSSENTEAM
www.rene-vos.nl | tel: 0575-493989 | email: info@rene-vos.nl|

Hoofdsponsor 6 km – Studio 1980
Of het nu gaat om een complete huisstijl, inclusief het ontwerp van uw logo. Een brochure waarbij uw bedrijf op een professionele wijze gepresenteerd wordt. Of een advertentie voor de lokale krant: Studio 1980 denkt met u mee en maakt alles op maat. Websites, videoproducties, personeelsbladen, advertenties, flyers en nog veel meer! Bij Studio 1980 heeft u nu één adres voor al uw materialen op publicitair gebied.

Wij staan voor u klaar om alles op een kwalitatieve manier vorm te geven. Van idee tot eindproduct. Studio 1980 heeft op haar website,  www.studio1980.nl, een uitgebreid overzicht van haar grafische mogelijkheden: een creatieve kijk op de wereld dus!

 

Hoofdsponsor Kidsrun – Graaf Jantje