Inschrijving Löp wah lös 2018 geopend!

Zondagmorgen 9 september vindt alweer de 3editie plaats van Löp wah lös in Laren. Vorig jaar deden er 350 deelnemers mee, een aantal dat we dit jaar uiteraard hopen te evenaren of te overtreffen! Vanaf vrijdag 15 juni is de inschrijving geopend. De afgelopen twee jaar hebben we veel positieve reacties gekregen op het parcours: een mooie combinatie van lopen in het groen door landgoed Verwolde en starten en finishen in het gezellige dorpscentrum van Laren, op het terrein van de Larense Kermis.

Lopers kunnen dit jaar kiezen uit vier afstanden: de Graaf Jantje Kidsrun met een 500 meter (4 t/m 7 jaar) en een 1000 meter (8 t/m 12 jaar), de Studio 1980 6 km en de Rene Vos 10 km. Nieuw dit jaar is de InterneKracht Estafetteloop. Meedoen aan deze estafetteloop kan met een team van vier personen. Ieder teamlid loopt twee keer een ronde van 500 meter. Als team loop je samen dus vier kilometer. “De InterneKracht Estafetteloop is ons slotstuk en begint om 12.00 uur. We hebben bewust gekozen voor een korte afstand, zodat het laagdrempelig blijft en ook groepen vrienden of collega’s die niet vaak lopen, gewoon mee kunnen doen. En omdat het pas om 12.00 uur begint, kun je ook prima meedoen als je het de avond er voor laat gemaakt hebt op de Larense Kermis!” legt Nancy Gerritsen namens de organisatie uit.