Work in Progres

 

Zoals jullie vast gelezen hebben, kun je op de 10 kilometer behalve de finish, nog meer halen. Want speciaal op die afstand hebben we het Larens Kampioenschap in het leven geroepen! Wie wordt de snelste man en snelste vrouw uit Laren?

Je wordt als winnaar van deze prestigieuze titel natuurlijk de zondagmiddag, zondagavond en gehele maandag van de kermis toegejuicht. Iedereen maakt een diepe buiging, de rode loper wordt voor je uitgelegd en je mag een jaar lang gratis rondjes om de Dikke Boom lopen. Maar er is nog meer….. we hebben René Bruns schrijnwerker bereid gevonden om de wisselbokaal te maken, hoe tof is dat! Rene wilde nog niet teveel verklappen van het eindresultaat, maar we hebben in elk geval deze exclusieve beelden van de making off…..

Laornsen geef je dus snel op! Want misschien pronkt de bokaal komend jaar wel bij jou op de schouw.