Moi! Heb jij ons shirt al besteld?

Moi! Energie besparen tijdens het lopen, door ons enige echte Löp wah lös 2018 Moi! shirt te dragen: HOE DAN? Moi! is de groet waarmee bewoners van de noordelijke en oostelijke provincies van Nederland elkaar begroeten. Hartstikke handig dus. Zo kun je tijdens het hardlopen toch nog vriendelijk goei’ndag zeggen, terwijl je al hijgend naar je shirt wijst. Zo maak je vrienden onderweg!

Wil jij er zeker van zijn dat je dit shirt bemachtigd in jouw maat? Schrijf je dan dit weekend nog in en bestel het shirt tijdens het inschrijven! Ga je niet lopen, maar wil je wel zo’n tof shirt? Bestel hem dan via onze webshop. 

Maar niet getreurd: na dit weekend kun je ons shirt nog steeds bestellen, want we laten er een aantal extra maken. Maar vanaf dan geld de regel: OP = OP. Dus rap richting dat inschrijfformulier om de show te stelen in dat mo(o)ie shirt! #lopwahlos #moi