Graaf Jantje

Al sinds de 1e editie is Graaf Jantje de hoofdsponsor van de, hoe kan het ook anders: Graaf Jantje Kidsrun. Kinderopvang Graaf Jantje staat bekend als een kleinschalige kinderopvang in een natuurlijke omgeving, dicht bij school en midden in het dorp. Graaf Jantje onderscheidt zich door te kiezen voor een kleine opzet en een persoonlijke benadering. We vroegen Marije Baak, eigenaresse van Kinderopvang Graaf Jantje het spreekwoordelijke hemd van het lijf.

 

Waarom ben je sponsor geworden? Wij zijn sponsor geworden, omdat we beweging voor kinderen heel belangrijk vinden. Het is leuk om te zien dat ook de kinderen betrokken worden bij Löp wah lös. Je ziet dat hele gezinnen deelnemen aan het evenement: kinderen rennen de Graaf Jantje Kidsrun en papa of mama doen later ook mee.

Als ik zeg “Löp wah lös”, dan zeg jij…?
Meedoen is belangrijker dan winnen! Het maakt niet uit of je een topsporter bent of niet, iedereen is welkom om mee te doen.

Loop je zelf of anderen van Graaf Jantje nog mee? Ja, een aantal medewerksters van Graaf Jantje doen mee aan de InterneKracht Estafetteloop.

Wat wil je de deelnemers van Löp wah lös nog meegeven? We wensen iedereen heel veel succes, maar vooral veel plezier!